Traktor-, truck- og entreprenørsæder

SPOTPRIS på mekanisk sæde

Maximo Basic

MAXIMO BASIC S

Maximo Basic er et mekanisk sæde med ergonomisk god siddekomfort. Sædet har 4-trins højdejustering samt vægtjustering. Sædet er desuden udstyret med plandæmper, der absorberer stød fra køretøjet i kørselsretningen, hvilket reducerer risikoen for sundhedsfarlige stød i ryggen. Leveres i stof (antracit/grøn).

Læs mere her

 

Før pris: 7450,-

Nu kun: 6250,-

 

NB! Alle priser er vejl. bruttopriser ekskl. moms. Der tages forbehold for trykfejl samt udefra kommende prisstigninger. Tilbuddet gælder til 01.12.2018 eller så længe lager haves. 

Maximo Dynamic

Maximo Dynamic sæde

Helt ekstraordinært kører vi tilbud på vores Maximo Dynamic sæde.

 

MAXIMO DYNAMIC

Maximo Dynamic er udstyret med lavfrekvensaffjedring, der absorberer stød fra køretøjet, selv ved små ujævnheder. Sædet er udviklet til traktorer, større trucks, kraner og operatørstole.

Luftsædet har indbygget 12 volt kompressor og automatisk vægtjustering (APS). Sædet er desuden udstyret med passivt klimasystem og varme. Lændetryk med luft og sideværtsplandæmper er ligeledes standardudstyr. Derudover har GRAMMER udviklet en ny dynamisk støddæmper til dette sæde, som er selvjusterende. Leveres i stof.

Læs mere her

 

Før pris: 19.965,-

Nu kun: 17.680,-

 

NB! Alle priser er vejl. bruttopriser ekskl. moms. Der tages forbehold for trykfejl samt udefra kommende prisstigninger. Tilbuddet gælder indtil 01.12.2018 eller så længe lager haves. 

Maximo Dynamic Plus

Maximo Dynamic Plus

Helt ekstraordinært kører vi tilbud på vores Maximo Dynamic Plus sæde.

 

MAXIMO DYNAMIC PLUS

Maximo Dynamic Plus er det nyeste skud på stammen i landbrugsserien, Maximo. Den har lavfrekvensaffjedring, indbygget 12 volt kompressor, automatisk vægtjustering og dynamisk støddæmper. 

Derudover er sædet udstyret med passivt klimasystem samt 2-trins varme. Luftlændetryk, sikkerhedssele og justerbart armlæn i venstre side er ligeledes standardudstyr.

Som noget nyt har Maximo Dynamic Plus fået en helt unik rygforlænger der kan skydes ud til siden, blot ved et let skub med albuen, der gør det let og behageligt for føreren at kigge bagud. Systemet kaldes Dualmotion

Sædet har ydermere fået et designmæssigt løft i form af nyt slidstærkt stof (delvist Alcantara). Et nyt betjeningsdesign betyder at 20˚ drejeskive, længdeindstilling samt sideværtsplandæmper nu er integreret i samme enhed og betjeningshåndtag.

Læs mere her

 

Før pris: 30.470,-

Nu kun: 28.945,-

 

Bemærk! Denne udgave af Maximo Dynimic Plus er uden beslag til commander arm i højre side. Her er i stedet monteret et justerbart armlæn, som vist i venstre side.

 

NB! Alle priser er vejl. bruttopriser ekskl. moms. Der tages forbehold for trykfejl samt udefra kommende prisstigninger. Tilbuddet gælder til 01.12.2018 eller så længe lager haves.