Vigtige informationer

Typeskilt

Husk altid serienummer (Sach. Nr.) ved bestilling af reservedele. På sæder med affjedring findes serienummeret på et sølvmærkat under sædet. Ved at skyde sædeoverdelen frem, kommer mærkatet til syne (se billede). På øvrige modeller findes mærkatet bag på sædet og ved Primo serien findes det på rygskjoldet.

Typeskilt

Lavfrekvensaffjedring (AL)

Denne type affjedring giver specielt god siddekomfort. Luftlavfrekvensaffjedring med kompressor er en nyskabelse for at absorbere stød og vibrationer mere effektivt og giver dermed en mere rolig og stressfri kørsel, især ved høje hastigheder. Sammen med en forbedret komfort, giver det også en forbedret beskyttelse af rygsøjlen.

Affjedring lavfrekvens

Klimasystem

Det perfekte arbejdsklima er indbygget som standardudstyr. Det intelligente klimasystem kommer rigtig til sin ret på de lange arbejdsdage bag rattet. Fugt passerer gennem sædebetrækket og absorberes af det aktive kul, der ligger i et lag under betrækket. Når man forlader sædet, frigives fugten igen. Man undgår at føle sig klam og fugtig, dermed mindskes risikoen for forkølelse og arbejdsglæden forbedres.

Klimasystem

Hynder og rygforlængere

Ved udskiftning af hynder skal sædetypen og serienummer oplyses (hvordan er hynden monteret, er der sædebundsregulering osv.). Stofprøverne nedenfor gør det lettere at skelne farverne på hynderne fra hinanden.

Hynder og rygforlængere