Lastbil-, bus- og varevognssæder

Restparti af lastbilsæder

Kingman CLI

 

Vi har et restparti af Kingman CLI på lager, som vi gerne vil tilbyde til en helt fantastisk pris. 

Kingman CLI er et luftaffjedret sæde til lastbiler, med aktivt klimasystem med ventilation og 2-trins varme, som sørger for at holde temperaturen stabil. Sædet har ydermere justerbar støddæmper, automatisk vægtjustering, 3-punkts sikkerhedssele, integreret nakkestøtte, luftlændetryk og -konturstøtte, justerbar ryglæn og sædepude, hurtig-sænkeventil og plandæmper. Armlæn er ekstraudstyr. 

Kingman CLI fåes i en MB og en RVI version. Husk derfor at oplyse mærke ved bestilling. Sæderne er venstrebetjente. 

 

Før pris: 21.645 kr.

NU KUN: 17.600 kr.

 

NB! Alle priser er vejl. bruttopriser ekskl. moms. Der tages forbehold for trykfejl samt udefrakommende prisstigninger. Tilbuddet gælder indtil 31.12.2021 eller så længe lager haves. 

Luksus til buschaufføren

Tourea CLI

OBS! KUN ÉN TILBAGE AF HVER MODEL!! 

Buschaufførerne skal ikke snydes for et godt tilbud! 

Vores Tourea CLI luftsæde findes i en L og en XL version. Forskellen er at XL er udstyret med drejeskive og er venstrebetjent, hvor L udgaven er højrebetjent og uden drej. 

Tourea CLI har aktivt klimasystem og varme, der sikrer chaufføren en stabil temperatur i sædet. Justerbar støddæmper, 3-punkts sikkerhedssele, integreret nakkestøtte, justerbart lændetryk og konturstøtte med luft og hurtig-sænkeventil er standard. Sædets rygvinkel og sædepude kan indstilles individuelt til den enkelte chauffør. 

Drejeskiven på XL versionen kan drejes 50˚ til højre og 90˚ til venstre. 

Armlæn og monteringskonsol er ekstraudstyr. 

 

Tourea L CLI (HB)

Før pris: 21.645kr.

NU KUN: 17.600 kr. 


Tourea XL CLI (VB)

Før pris: 24.150 kr. 

NU KUN: 21.995 kr. 

 

NB! Alle priser er vejl. bruttopriser ekskl. moms. Der tages forbehold for trykfejl samt udefra kommende prisstigninger. Tilbuddet gælder indtil 31.12.2021 eller så længe lager haves.