Nyt samarbejde

#WASTEFORWASTE

ERIK JACOBSEN INDLEDER SAMARBEJDE MED HOLLANDSKE FLEXTRASH

Erik Jacobsen A/S kunne i juni i år fejre sit 30-års jubilæum som eneforhandler af Grammer sæder i Danmark. Igennem årene har vi sørget for at medarbejdere på stort set alle mobile arbejdspladser, herunder traktorer, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks, varebiler og lastbiler, har siddet godt.

Vi er utrolig glade for at handle med sæder og snupper forhåbentlig mange flere jubilæer i fremtiden. Vi er dog nået til et punkt hvor vi godt kunne tænke os at supplere vores sædesalg og udvikle forretningen gennem vores gode, loyale netværk. Derfor har vi nu valgt at indlede et samarbejde med et hollandsk firma der forhandler noget der ligger langt fra sædeverdenen – og så alligevel ikke – nemlig affaldsbeholdere til bl.a. køretøjer.

Flextrash er opfundet af den passionerede iværksætter, Bas Filippini, som havde gået og undret sig over at, på trods af det øgede fokus på miljø, så var der næsten aldrig et sted han kunne gøre af sit affald, når han var på farten.

Produktet består i al sin enkelthed af en holder/clip, en fleksibel, genanvendelig og vaskbar beholder og en bionedbrydelig pose.

Bas har været yderst fokuseret på at hele produktet skulle produceres af bæredygtige materialer. Beholderen er derfor lavet af genanvendte PET-flasker. Håbet er at det plastik der i øjeblikket er stor fokus på at man skal have fjernet fra verdenshavene, vil blive udbudt til salg. I så tilfælde er det Flextrash’es mening at deres produkter skal fremstilles udelukkende af genanvendt havplast. Derudover donerer Flextrash 1% af overskuddet fra salget af deres produkter til Mobile Waste Foundation, som netop arbejder for at fjerne menneskenes forurening af verdenshavene.

Så udover at få et yderst præsentabelt sted at gøre af sit affald på farten, så passer man også på miljøet i mere end én forstand.

De mange forskellige holdere/clips gør det muligt at benytte Flextrash stort set alle tænkelige steder lige fra; i bilen, traktoren, lastbilen, ved campingvognen, på båden, på kontoret, på barnevognen, ved grillen, i køkkenet, på badeværelset, på stranden osv.

Produkterne vil blive solgt gennem vores forhandlernet, så de vil altså kunne findes hos bl.a. bilhandlere, leasingfirmaer, maskinforretninger, bådforhandlere samt forhandlere af campingudstyr.

Oplev Flextrash på vores stand C 2570 på Agromek. Hvor det også tirsdag, vil være muligt at møde Bas Filippini, grundlægger af Flextrash.
Og! Så kan du være heldig at vinde din helt egen Flextrash til bilen.

Sammen – for en renere verden!