Julehilsen

Grammer jul

2021 går på held. Det blev endnu engang et år i Coronaens tegn.
Hos Erik Jacobsen er vi, forretningsmæssigt, sluppet nogenlunde igennem det.
Vigtigst af alt, er vi alle sunde og raske og klar til jul og nytår med vores kære.

2022 bliver et år hvor vi allerede i løbet af de første par måneder vil komme ud med et jobopslag til en ny ekspedientstilling. Så går du, eller en du kender, her hen over nytåret og tænker at det kunne være interessant, så hold øje her på vores LinkedIn eller hjemmeside.  

I den kommende sommer kommer vi til at sige farvel til en af virksomhedens absolut frontpersonligheder. Per Hedelund, vores tekniske chef, har valgt at gå på pension til juni. Bjørn Nysum er allerede i fuld gang med at blive oplært i Pers rolle. Mere herom når vi nærmer os.

Erik selv, er allerede trappet ned på en 3 dages arbejdsuge, men vil fra maj måned kun komme, når han ’trænger til lidt distance fra konen’, som han selv udtrykker det.

Eriks datter, Louise Jacobsen, som allerede er kørt i stilling som administrerende direktør, overtager herefter driften helt, sammen med resten af dream teamet.

Vi ønsker alle vores kære kunder, samarbejdspartnere, udenlandske Grammer kollegaer, venner og familie en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Pas godt på jer selv og hinanden.

 

Med venlig hilsen

Dit GRAMMER team